Niški Radnički u okviru 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Novi šef stručnog štaba domaćeg tima Dragan Šarac ističe da bi jedna pobeda pokrenula izlazak iz krize i uspon na tabeli:

’’Na prvom sastanku rekao sam igračima da je prioritet da vratimo veru u svlačionicu. Atmosfera je već mnogo bolja, energija ide na gore. Za mene je ovo velika prekretnica u karijeri, maksimum ću dati za ovaj klub. A što se takmičarskih ciljeva tiče, verujte da je jedini cilj da pobedimo Voždovac i sve moje misli usmerene su samo ka toj utakmici. To je mlada, jako talentovana ekipa sa izuzetno kvalitetnim pojedincima kao što su Nešković, Lazarević, Burmaz, Mijailović. Nimalo laka, a opet jako značajna utakmica za nas. Imamo dobar roster, polako se neki vraćaju iz povreda, jedini hendikep je što još ne mogu sto odsto da računam na Sašu Marjanovića. Čekamo njega što pre da se priključi ekipi, biće veliko pojačanje kada bude maksimalno spreman. Mnogo smo pričali o efikasnosti cele nedelje, ali i praktično radili na tome na treninzima, vežbali neke situacije jedan na jedan sa golmanom, dolazak iz drugog plana. Biće, moguće, i nekih kadrovskih promena u napadu, a pričao sam i sa Miljanom Škrbićem i rekao mu da očekujem da značajno popravi intenzitet rada, da bi imao snage da na terenu provede više od nekih pola sata koliko sada može da izdrži. Treba nam samo jedna pobeda da krenemo da izlazimo iz krize, da u ovih pet utakmica do kraja osnovnog dela prvenstva uzmemo što više bodova i vidimo gde će to da nas odvede.’’

Meč 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Voždovca igra se u nedelju 12. marta 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš