Novosadska ekipa Mladosti GAT u okviru 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka Ždrepčeve krvi.

Novi šef stručnog štaba gostujućeg tima Nenad Lalatović veruje da opstanak u elitnom rangu nije nemoguća misija za njega i njegov tim:

’’Iza mene je ostala saga sa Radničkim, klubom sa kojim sam se rastao u dobrim odnosima. Nišlijama želim puno, puno sreće i da ostvare sve ono što žele i što su zamislili, a novi izazov koji mi sledi postala je Mladost GAT. Vratio sam se u Novi Sad i nebrojeno puta do sada rekao sam da ovaj grad jako volim i da ga doživljavam kao svoju kuću. Zadatak koji je ispred mene je zaista težak, za mnoge možda i nedostižan, ali se ne plašim izazova. Ubeđen sam da postoji put do opstanka, a isto tako verujem i u samog sebe. Imamo dobar igrački kadar, većinu momaka znam i od ranije, pa smo već počeli da se pripremamo za sutrašnju važnu utakmicu sa Spartakom u Subotici.’’

Meč 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka ŽK i Mladosti GAT igra se u subotu 11. marta 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Mladost GAT