Lazarevačka Kolubara u okviru 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostujuće tima Veroljub Dukanac ističe da nema predaje bez borbe i da će njegovi igrači pokušati da iskoriste svaku grešku rivala:

’’Idemo u goste jednom našem velikom klubu u goste, gde imamo pravo da težimo našim snovima. Šansu će dobiti neki mladi igrači, da pokažu koliko vrede u Beogradu, pred navijačima Partizana. Tamo su se nedavno desile promene, došao je novi šef stručnog štaba Igor Duljaj koji će sigurno svoju energiju i iskustvo sticano tokom godina u inostranstvu probati da iskoristi, kako bi Partizan napravio dobar rezultat. Međutim, mi tamo idemo bez bele zastave, jer je moja ekipa u dobrom raspoloženju. U prethodne dve utakmice smo bili dobri, falilo je malo da napravimo pozitivan rezultat. Daćemo sve od sebe da uđemo dobro u ovu utakmicu i da sve što nam crno-beli omoguće da iskoristimo, da to i iskoristimo.’’

Meč 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Partizana i Kolubare igra se u sredu 08. marta 2023. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Kolubara