Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Savo Pavićević ističe da je raspoloženje u klubu mnogo bolje nakon ostvarene pobede u prethodnom kolu, kao i da veruje u pozitivan rezultat:

’’Raspoloženje je bolje nego na nekim prethodnim konferencijama za medije. Uvek smo govorili i u lošim momentima da verujemo u ove momke i znali smo da će doći ta pobeda. Krenulo je od TSC-a, nastavilo se protiv Novog Pazara i nadam se da će se tako nastaviti i u Kruševcu. Ono što nas jako zabrinjava jeste situacija da smo juče trening odradili sa jedanaest igrača, zbog stomačnog virusa i gripa. Veliko je pitanje ko će uopšte putovati sa nama, ali koga nema bez njega se mora. Verujemo da ko god izađe na teren da će dati svoj maksimum. Napredak je stvarno dobra ekipa i očekuju nas u dobrom raspoloženju, nakon maksimalnog učinka u prethodna dva duela. Dobro su odreagovali na promenu trenera. Dosta su čvrsta i prava domaćinska ekipa, čeka nas težak posao. Ipak, bez obzira na sve probleme verujemo da ćemo stići do pozitivnog rezultata.

Meč 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Spartaka ŽK igra se u nedelju 05. marta 2023. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK