Surdulički Radnik u okviru 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Slavoljub Đorđević zadovoljan je učinkom na startu prolećne polusezone, ali ističe da to nije bilo dovoljno za bekstvo sa dna tabele:

’’Utakmica sa Čukaričkim je najteži ispit za moje igrače i mene od početka polusezone. Mi smo uspeli da se podignemo, u pet kola osvojili smo isto bodova koliko i za celu prethodnu polusezonu. Međutim, to nam nije dovoljno, jer smo i dalje na začelju tabele. Nije nam lako, jer igramo dobro, trošimo se, a nismo se pomerili na tabeli. Ali, mi iz ove kože ne možemo. Nastavljamo da radimo, da ispravljamo nedostatke i da skupljamo bodove. Već sam rekao da mi nemamo prava na loš dan, jer svaki gubitak bodova može skupo da nas košta. Igramo pod ogromnim pritiskom i zadovoljan sam generalno kako sve izgleda do sada. O Čukaričkom je izlišno trošiti reči, verovatno najbolja ekipa ne računajući Zvezdu i Partizan. Imaju ambicije da igraju Evropu i želim im da u tome uspeju. U timu imaju mnogo igrača sposobnih da jednim potezom reše utakmicu. Takođe, prethodnih nekoliko susreta rešili su im rezervisti. Izuzetno težak meč za pripremu. Izaći ćemo hrabro, kao i svaki put do sada, pokušati da pariramo koliko možemo. Najvažnije mi je da momci daju svoj maksimum, da ispoštuju sve dogovore, pa ćemo videti za šta će nam to biti dovoljno.’’

Meč 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Čukaričkog i Radnika igra se u nedelju 05. marta 2023. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Radnik