Novosadska Vojvodina u okviru 22. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Milan Rastavac ističe da ga raduje dobar start prolećne polusezone i da se tako podiže samopouzdanje:

’’Svima je jasno da idemo u goste jednoj ekipi koja zna da se takmiči. Očekuje nas utakmica sa dosta duela, fizičkog napora i specifičnosti unutar njihove igre i to su sve izazovi na koje treba odgovoriti. Ono što mene raduje jeste da verujemo da smo mi spremni da odgovorimo na sve te izazove i da osvojimo tri boda. Što se tiče ekipe, možemo da računamo na sve igrače, izuzev Uroša Nikolića, koji će se uskoro vratiti u ekipu. Naša obaveza je bila da se pripremimo u odnosu na tu utakmicu kako bismo pronašli prilike da ugrozimo njihov gol. Mladost igra specifičan fudbal, ali postoje određeni mehanizmi protiv te njihove ideje i igre jedan na jedan i verujem da ćemo uspeti da ih ugrozimo. Sve ekipe imaju svoje uspone i padove, a Mladost je u ovom momentu dočekala da bude u padu. Svi imaju izazov da tokom cele sezone drže visok nivo, a to nije nimalo lako. Na našu sreću mi dolazimo u goste kada je Mladost ranjiva. S druge strane, nama mnogo znači ovaj dobar start, jer ti prvi koraci su potvrda našeg rada, a usput i podižemo samopouzdanje, što je od izuzetnog značaja. Skupljamo dobru energiju oko sebe i tako podižemo samopouzdanje, pokazujemo da posedujemo kvalitet i da smo sposobni da ga prezentujemo i tako prikupljamo i podršku svih ostalih, jer samo tako, svi zajedno, možemo da idemo ka napred.’’

Meč 22. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti i Vojvodine igra se u petak 17. februara 2023. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina