Beogradski Partizan u okviru 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba crno-belih Gordan Petrić očekuje tešku takmičarsku utakmicu, bez neke lepote u igri:

’’Biće izuzetno teška utakmica, ali to ne menja ništa što se tiče neke naše priče, sve zavisi od nas i ponavljam, mislim da su igrači spremni i da jedva čekaju sutrašnju utakmicu. Mi moramo da odradimo takmičarsku utakmicu, profesionalnu. Sigurno neće biti neka lepota, da se ne nadamo tamo i ne lažemo. Igrači treba da se prilagode uslovima i to ne treba da bude neko opravdanje. Moramo da igramo takmičarski i profesionalno od prvog do poslednjeg minuta. Neću moći da računam na Slobodana Uroševića zbog kartona, a juče se Traore malo požalio na zglob, videćemo danas da li će on biti spreman. Što se tiče bodovnog zaostatka, ima dosta utakmica da se igra, pogotovo u poslednjem delu kada će biti dosta jakih mečeva. Biće zanimljivo. Na nama je samo da razmišljamo o svakoj narednoj utakmici.’’

Meč 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Partizana igra se u nedelju 05. februara 2023. godine, sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: FK Partizan