Kruševački Napredak u okviru 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dušan Đorđević veruje da će crno-beli u meč ući sa oprezom, jer su Kruševljani često uspevali da im naprave probleme:

’’Očekuje nas jedan fudbalski praznik u Kruševcu. Da li smo spremni, voleo bih da znam odgovor. Ono što je izvesno, sve smo učinili da na vreme formiramo tim. Na pripremama u Antaliji smo imali odlične uslove za rad, dobre protivnike. Jedini peh koji nas je zadesio je virus, koji je zahvatio veliki broj igrača, ali to je već daleka prošlost. Tako da, sa verom u ono što smo radili i optimizmom ulazimo u prvenstvo. Naravno, Partizanu se ne preti i samo mogu da izrazim nadu da možemo da pružimo žestok otpor crno-belima. Šta će nam taj žestok otpor doneti, videćemo posle nedeljnih devedeset minuta. Sigurno da Beograđani ulaze u predstojeći duel sa velikim oprezom, jer zna se da je Napredak znao da im napravi probleme. Siguran sam da zbog toga dolaze sa najjačim snagama i velikim motivom. Na nama je da pružimo maksimum i u tom slučaju, možemo se nadati nekom povoljnom rezultatu. Partizan nije mnogo menjao tim, pre nekoliko dana je stigao vezni igrač Kolorado, koji nam nije poznat. Mi smo uradili planiranu doselekciju, pojačali tim. Nije svejedno što je prvo kolo baš Partizan, ali hajde da se nadamo da i ovom prilikom na startu može da se desi iznenađenje.’’

Meč 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Partizana igra se u nedelju 05. februara 2023. godine, sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: FK Napredak