Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Ljubiša Dunđerski veruje da će njegov tim od starta drugog dela sezone pokazati svoje pravo lice i da će ekipa tokom proleća biti uspešnija nego jesenas:

’’Konačno je stigla prva utakmica za nastavak sezone. Dolazi nam u goste dobro organizovana, napadačka ekipa, sa dosta dobrih pojedinaca. Sada bih se okrenuo ka nama, odradili smo pripreme na vrhunskom nivou. Igrači su maksimalno ispoštovali dogovore i zahteve. Sa njihovim odnosom prema radu i zahtevima koje smo pred njih postavili ja sam daleko srećniji i motivisaniji. Ubeđen sam da ćemo u ovoj drugoj polusezoni osvojiti više bodova. Protiv Čukaričkog izlazimo maksimalno motivisani, da pokažemo naše pravo lice, ono koje će nas krasiti u drugom delu sezone.’’ 

Meč 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka ŽK i Čukaričkog igra se u subotu 04. februara 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK