Fudbaleri kruševačkog Napretka okupili su se danas kako bi započeli pripreme za novu superligašku sezonu 2017/18.

Radno je danas bilo u Kruševcu gde su se fudbaleri Napretka nakon tronedeljna pauze okupili kako bi otpočeli pripreme za novu sezonu. Njih je u prostorijama kluba dočekao predsednik kluba Marko Mišković u društvu sportskog direktora Bojana Filipovića.

Mesto šefa stručnog štaba upražnjeno je nakon nedavnog odlaska Vuka Rašovića, pa je prozivku igrača obavio pomoćni trener Ivan Stefanović. Na prozivci su bili prisutni sledeći igrači: Bojan Miladinović, Nenad Šljivić, Josip Projić, Jovan Markoski, Nikola Petrović, Slobodan Urošević, Filip Kasalica, Aleksa Vukanović, Miloš Simonović,Miloš Cvetković, Džesi Sekidika, Nikola Eskić, Slobodan Janković, Lazar Tatić, Miloš Vulić, Andrija Majdevac, Marko Stanojević, Nikola Radmanovac, Filip Bajić, Luka Marković, Veljko Jovković, Milan Obradović i Dušan Babić (proba).

U sredu 14.juna ekipi će se priključiti i opravdano odsutni igrači Nemanja Tubić, Enver Alivodić i Daur Kvekveskiiri.

Prvo pojačanje kruševačkog superligaša za novu sezonu je dosadašnji napadač i najbolji strelac OFK Bačka u minulom šampionatu Filip Bajić (1993). On je sa upravom fudbalskog kluba Napredak dogovorio dvogodišnju saradnju i priključio se timu.

Ekipa će prvi trening nakon okupljanja održati već ovog popodneva, sa početkom u 18:30 časova na Mičetovom stadionu u Kruševcu. Prvi deo pripreme fudbaleri Napretka će obaviti u Kruševcu, a 25.juna odlaze na Taru gde će trenirati dve nedelje.

FOTO: fknapredak.rs