Beogradski Čukarički u okviru 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Mladosti GAT.

Šef stručnog štaba ’’brđana’’ Dušan Kerkez ističe da je od svog tima očekivao više fudbalskog bezobrazluka u duelu sa crveno-belima, ali da je sada najvažniji duel sa Novosađanima i pobeda pred odlazak na odmor:

’’Bila nam je bitna utakmica protiv Crvene zvezde, ali sada je mnogo bitnija ona u nedelju protiv ekipe Mladosti GAT. Imamo svoj plan, svoj put kojim hoćemo da idemo. Opet, šteta zbog mojih momaka, mogli su da pruže mnogo više. Ne želim da umanjim na bilo koji način kvalitet Crvene zvezde, ali smo svakako mogli u nekim momentima mnogo bolje da reagujemo, da više pružimo, da budemo fudbalski bezobrazniji. Ostaje nam samo da izvučemo pouke, posebno to važi za mlade igrače. Na nama je i da oporavimo ekipu i da u nedelju odigramo što je bolje moguće i da pobedom odemo na pauzu.’’

Meč 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Čukaričkog i Mladosti GAT igra se u nedelju 13. novembra 2022. godine, sa početkom u 17:30 časova.

FOTO: FK Čukarički