Kragujevački Radnički 1923 u okviru 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Joksimović najavljuje veliku borbu za prekid neugodne tradicije i prvi trijumf u duelima sa ekipom Vojvodine na gostovanjima na novosadskom ’’Karađorđu’’:

’’Vojvodina je jedna izuzetno kvalitetna ekipa, koja je u ovu sezonu ušla sa ozbiljnim takmičarskim ambicijama. Mada su u jednom periodu sezone zapali u određenu rezultatsku krizu, to se nije previše odrazilo na kvalitet njihovih igara. Svakako da nas očekuje još jedna izuzetno teška utakmica, ali mi imamo svoje ambicije i idemo u Novi Sad sa željom da se nadigravamo i pokušamo da dođemo do pozitivnog rezultata. Nekoliko prvotimaca ima probleme sa povredama i njihov nastup je neizvestan. To su sve igrači koji puno znače za našu igru. Videćemo u kojoj meri možemo da računamo na njih u predstojećoj utakmici. U svakom slučaju, čak i ukoliko oni ne budu u sastavu, očekujem da njihove alternative opravdaju očekivanja i da ih dostojno odmene, kao što je to, uostalom, bio slučaj na nekim prethodnim utakmicama. Naravno da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da produžimo kontinuitet dobrih rezultata. Dosta toga zavisiće od situacije sa igračkim kadrom, ali ne sumnjam da će oni igrači koji budu istrčali na teren stadiona ’’Karađorđe’’ u subotu uveče dati svoj maksimum i da će pružiti još jednu kvalitetnu partiju.’’

Meč 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Vojvodine i Radničkog 1923 igra se u subotu 12. novembra 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923