Novosadska Vojvodina u okviru 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Milan Rastavac veruje da njegov tim može stići do trijumfa kojim bi na pravi način zatvorili polusezonu:

’’Ovo je poslednja utakmica na našem stadionu, a ujedno i poslednja u ovoj poluzoni, tako da bih ja najpre pozvao sve ljubitelje fudbala u Novom Sadu da dođu na stadion, da podrže ekipu i da iskoristimo ovu priliku da popunimo tribine i da prenesemo pozitivnu energiju igračima. Ja sam izuzetno iznenađen i zahvalan količinom podrške koju je ekipa imala u ovoj polusezoni. Mi ćemo se truditi da se odužimo dobrom igrom. U goste nam dolazi ekipa Radničkog 1923, koja se nalazi u dobroj formi, u seriji dobrih rezultata. Nekako nam se namešta da igramo protiv rivala kada su u dobroj formi, što je dodatni motiv za nas. Imamo dobrog suparnika ispred sebe. Oni su u Nišu dali tri gola, nisu lak protivnik i moramo ih nadigrati da bismo ih pobedili. Verujemo da je to ostvarivo tako što ćemo slediti našu ideju da je prva sledeća lopta najbitnija. Verujemo u nas i verujemo da možemo da dođemo do trijumfa i da sa tri boda završimo ovu polusezonu. Što se tiče igračkog kadra, nemamo nekih određenih problema, osim što moramo da vidimo ko se kako oseća i koliko je umoran i da na teren izađu najspremniji igrači.’’

Meč 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Vojvodine i Radničkog 1923 igra se u subotu 12. novembra 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina