Lazarevačka Kolubara u okviru 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Veroljub Dukanac ističe da je pritisak na protivnku i da će njegovi igrači pokušati to da iskoriste i da sa pozitivnim rezultatom odu na zimsku pauzu:

’’Nakon dužeg vremenskog perioda smo napravili pozitivan rezultat. Mislim da na krilima toga možemo da napravimo pozitivan rezultat i u Lučanima. Povratkom pojedinih igrača naš tim će izgledati mnogo bolje. Nema svrhe sada kukati kakve smo probleme imali prethodnih nedelja, a bili su zaista veliki. Neverovatno, ali ti problemi se nastavljaju. Ipak, pojedini igrači koji su dobili šansu su tu šansu i opravdali, pokazali su da klub može ozbiljno da računa na njih. Igramo sa ekipom koja u poslednje vreme ima loš skor sa nama. Međutim, sastavljeni su od iskusnih, prekaljenih igrača, kao i onih mladih i željnih dokazivanja. Od starta sezone imali su velikih problema, ali su u prethodne četiri utakmice popravili igru i napravili seriju dobrih rezultata. Nisu to bile pobede, ali su pre utakmice sa Crvenom zvezdom imali pet utakmica bez poraza. Na njima je veći pritisak, jer igraju kući i imaju bodovni zaostatak i moraju ići na pobedu. U fudbalu je najteže uraditi ono što se mora, pa se nadamo da se neće završiti u njihovu korist, da ćemo to njihovo moranje maksimalno iskoristiti. Očekujem izuzetno neizvesnu utakmicu do samog kraja, da nakon svih problema polusezonu završimo na jedan pozitivan način.’’

Meč 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti i Kolubare igra se u subotu 12. novembra 2022. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Kolubara