Beogradska Crvena zvezda će u zaostalom meču 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije odmeriti snage sa gradskim rivalom, ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba crveno-belih Miloš Milojević ističe da rezultati ’’brđana’’ u poslednjih nekoliko utakmica nisu u skladu sa trendom igre i kvalitetom:

’’Čukarički je u malom padu rezultata, ali ima dobar trend igre, kvalitetna su ekipa sa sjajnim igračkim kadrom i posebnim talentom u ofanzivi. Imali su nesreću da ne ostvare povoljan rezultat na nekoliko utakmica, ali u pripremi meča im ukazujemo maksimalno poštovanje i spremamo se za susret, ne gledajući njihovu trenutnu formu. Imamo nekoliko igrača koji su imali problem sa stomačnim virusom, ali je situacija sve bolja. Imamo dan i po do početka utakmice i mislim da će sve da bude u redu sa igračima koji su imali problem. Zadovoljan sam bodovnim saldom koji smo ostvarili u ligi, pogotovo ako se uzme u obzir da smo od 11 utakmica, svega tri imali kod kuće i osam na gostovanju, a to uopšte nije lako. Ako neko misli da jeste, onda se vara. Mislim da smo u mnogim utakmicama mogli da pružimo bolju igru, ali bilo je mečeva gde smo bili veoma dobri. Svesni smo toga, ali uvek sebi postavljamo najviše ciljeve, tako da, želimo da unapređujemo i rezultat, i igru, i igrače. Znamo gde smo i šta smo i dobro je što imamo trend rezultata, koji ćemo, nadam se, nastaviti protiv Čukaričkog.’’

Zaostali meč 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Čukaričkog i Crvene zvezde igra se u četvrtak 10. novembra 2022. godine, sa početkom u 18:45 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na programu TV Arena sport 1 Premium.

FOTO: FK Crvena zvezda