Ekspedicija fudbalskog kluba Crvena zvezda otputovala je danas na Zlatobor gde će obaviti prvu fazu priprema za novu sezonu.

Fudbaleri i stručni štab fudbalskog kluba Crvena zvezda otputovali su u ranim jutarnjim časovima na Zlatibor gde će tokom naredne dve nedelje obaviti prvu fazu priprema za novu sezonu i odigrati dve kontrolne utakmice. Imena protivnika još uvek nisu poznata.

Na spisku šefa stručnog štaba Valadana Milojevića našlo se 28 fudbalera, i to: Damir Kahriman, Jovan Vićić, Aleksandar Stanković, Stefan Milošević, Uroš Račić, Dušan Anđelković, Andrija Luković, Nenad Milijaš, Marko Gobeljić, Srđan Vujaklija, Nemanja Milić, Vanja Vučićević, Slavoljub Srnić, Milan Pavkov, Luka Adžić, Milan Senić, Stefa Ilić, Nemanja Stojić, Luka Ilić, Ivan Ilić, Lazar Romanić, Dejan Joveljić, Veljko Nikolić, Jug Stanojev, Slađan Rakić, Aleksa Terzić. A od stranaca su otputovali Džon Ruiz i mladi Brazilac Mateus. U toku sutrašnjeg dana ekipi će se priključiti Abraham Frimpong, Damjan La Talek i Mičel Donald.

Nastavljeno je i sa kompletiranjem stručnog štaba, pa je postavljen i novi trener golmana. Reč je o Dušanu Gašiću koji je do sada bio trener golmana omladinskog tima. Ekipa će na Zlatiboru prvi trening imati već danas od 18:00 časova. Povratak u Beograd planiran je za 24.jun.

Pogledajte prilog Sportnetwork-a sa ovog događaja:

FOTO: crvenazvezdafk.com