Subotički Spartak Ždrepčeva krv u zaostalom meču 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Ljubiša Dunđerski ističe da ga ne plaše kadrovski problemi i da mogu samo da ojačaju ekipu:

’’Ne bih trošio previše reči o igračkom kadru Partizana i treneru Partizana Gordanu Petriću koji je uspeo da podigne ekipu na fenomenalan nivo. Imamo nekoliko povređenih igrača i nekoliko njih koji imaju problem sa kartonima i koji, ako dobiju još jedan, neće moći da nastupe u narednom susretu. Još nismo odlučili ko će biti u sastavu za sutrašnji meč. Ja sam već rekao da na spisku imam 30 igrača i za mene su svi isti, tako da ne treba niko da se plaši da će kadrovski problemi oslabiti ekipu. Mogu samo da je ojačaju jer svi ovi momci čekaju neku svoju šansu, a što se tiče atmosfere koja se primeti na utakmicama, to je sve zahvaljujući njima, oni su počeli da shvataju da jedan bez drugog ne mogu. Daćemo sve od sebe da odigramo jednu dobru takmičarsku utakmicu, svaki bod nam je bitan, jer smo u situaciji kakvoj jesmo.’’

Zaostali meč 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Partizana i Spartaka igra se u četvrtak 10. novembra 2022. godine, sa početkom u 16:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na programu TV Arena sport 1 Premium.

FOTO: FK Spartak ŽK