Beogradska Crvena zvezda u okviru 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba crveno-belih Miloš Milojević ističe da su se uželeli igre na domaćem terenu, a da će rezultat zavisiti isključivo od njegovog tima:

’’Mislim da su igrači spremni da sutra daju sve od sebe i pobede utakmicu. U mislima nam je samo taj meč protiv Mladosti, jer je to prvi sledeći. O ostalim utakmicama ćemo razgovarati kad prođe ova koja je pred nama. Uželeli smo se domaćeg terena i nadam se da će nam to biti prednost, pored navijača, koji će dati momcima potrebnu dozu energije, nakon psihološkog pada posle Monaka. Dobro je opet igrati kod kuće. Mladost je jedna dobra, iskusna ekipa. Imaju najboljeg strelca lige i znaju kako da igraju superligaški fudbal. Imaju i dva, mlada i atraktivna igrača, koji imaju energije. Odani su svom sistemu koji igraju već godinama, jedan na jedan, plus jedan u defanzivi. To je nešto što njih krasi. Dobri su na prekidima, kako ofanzivnim, tako i defanzivnim. Međutim, do nas je. Ako mi budemo bili pravi i ako momci budu motivisani, mislim da se mi pitamo, što se tiče rezultata.’’

 Meč 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Crvene zvezde i Mladosti igra se u nedelju 06. novembra 2022. godine, sa početkom u 15:30 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda