Novosadska Vojvodina u okviru 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Milan Rastavac očekuje dobru utakmicu i priželjkuje nastavak pobedničkog niza:

’’Ovo je utakmica u koju ulazimo sa željom da se na neki način osvetimo za onu prvu utakmicu za koju verujemo da smo zaslužili da pobedimo, a nismo uspeli. Imamo dozu izražene želje da u ovom meču dođemo do tri boda. Spartak ima dobru ekipu, odlično je vođena. Neće nas zavarati njihova rezultatska kriza, jer nekada rezultati nisu pravi pokazatelj. Svesni smo da moramo da odigramo najbolje što umemo, da u odbrani osujetimo napade Srećkovića, Krstića i igrača koji se ubacuju iz drugog plana, a da u napadu budemo dovoljno kvalitetni i agresivni i da ugrozimo Manojlovića koji je bio odličan u prvom meču. Iza nas je jedan pobednički niz i mi težimo da ga nastavimo. Imamo još tri utakmice, u fokusu je uvek prva sledeća, a prema informacijama koje sam dobio čeka nas teren u dobrom stanju i zato očekujem dobru fudbalsku predstavu iz koje ćemo, nadam se, mi izaći kao pobednici. Do danas je zdravstveni bilten dobar, odnosno nema igrača na koje ne možemo da računamo, a nadamo se da će tako ostati i posle poslednjeg treninga. Što se tiče negativnog bilansa sa Spartakom, Vojvodina vuče neke repove, te ima razne neke negativne nizove, i ja samo mogu da kažem da ćemo i na ovoj utakmici ići da se borimo za svaku loptu, sa željom da pobedimo protivnika. Taj pristup može da nam donese pobede u utakmicama u kojima mi imamo neku negativnu tradiciju.’’

Meč 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka ŽK i Vojvodine igra se u subotu 05. novembra 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina