Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Savo Pavićević ističe da će njegov tim pokušati da iskoristi nedostatke u igri rivala i da se pobedom vrati na pravi put:

’’Dočekujemo Vojvodinu, izuzetan tim koji ima vrhunskog trenera. Pokazali su da imaju kvalitet, da su dobra ekipa i čeka nas teška utakmica. Mislim da je ovo jedna prava utakmica za nas, da izađemo iz nepovoljne situacije u kojoj smo se našli i da pokušamo da idemo ka gornjem delu tabele. Poznajemo Vojvodinu jako dobro, svaki tim ima neke lošije strane pa ćemo pokušati da naše bolje usmerimo ka njihovim lošijim i da materijalizujemo utakmicu u našu korist. Vojvodina poseduje izuzetan individualni kvalitet, posebno u ofanzivnom delu. Međutim, mi gledamo samo sebe, mnogo verujem u naše momke. Nije im lako, oni su pod pritiskom, ali pokušavamo pozitivnom energijom da se vratimo na pravi put. Nismo imali ni sreće , otvaramo utakmice dobro, stvaramo šanse, ali nismo uspeli i da dobro završimo meč. Momci rade dobro i jedva čekaju sutrašnji meč.’’

Meč 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka ŽK i Vojvodine igra se u subotu 05. novembra 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK