Kragujevački Radnički 1923 u okviru 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Joksimović priželjkuje pobedu koja bi omogućila miran odlazak na zimsku pauzu:

’’Radnik je ekipa koja definitivno ima kvalitet za ovaj rang takmičenja, ali je spletom nekih nesrećnih okolnosti dospela na začelje prvenstvene tabele. Sigurno da im je ta pobeda protiv Spartaka prošlog vikenda podigla moral pred utakmicu sa nama. Oni bi eventualnom pobedom u subotu uhvatili priključak sa ekipama koje se nalaze izvan opasne zone, što će im sigurno biti dodatni motiv u predstojećoj utakmici. Ja verujem da će moji igrači maksimalno ozbiljno shvatiti ovu utakmicu i da neće sebi dopustiti bilo kakav vid opuštanja, koji bi mogao da nas uvede u problem. Sigurno da nije nimalo lako igrati pod imperativom pobede, ali smo mi u nekom prethodnom periodu pokazali da smo ekipa sa karakterom, koja zna da bude najbolja onda kada je to najpotrebnije. Sama činjenica da nam je ovo poslednja utakmica pred domaćom publikom u ovoj godini predstavlja svakako dodatni podsticaj u pohodu na nova tri boda, koji bi nam omogućili da se učvrstimo na osmom mestu prvenstvene tabele i da mirno dočekamo odlazak na zimsku pauzu.’’

Meč 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Radnika igra se u subotu 05. novembra 2022. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923