Novosadka ekipa Mladost GAT u okviru 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Ljubomir Ristovski od svojih igrača očekuje da ispoštuju sve dogovoreno i da daju svoj maksimum, a rezultat će doći:

’’Očekuje nas još jedna teška utakmica. Radili smo dobro ovih nedelju dana i ekipa je spremna. Daćemo sve od sebe, ali sigurno neće biti lako. Mnogo cenim ekipu Voždovca koja ima dosta mladih, ali takođe i par iskusnih igrača. To je jedna čvrsta, tvrda i organizovana ekipa. Poslednje dve utakmice su odigrali bez golova, a pre toga savladali Javor u gostima. Poznajemo ih dobro, pobedili smo ih u Kupu Srbije, ali ovo će biti potpuno drugačija utakmica. Moja ekipa se podigla, bez obzira na poraz u poslednjem meču. Neki zahtevi u igri su počeli da se primaju u poslednjih mesec dana, koliko sam ovde. Ovo je za nas jedna od najvažnijih utakmica u ovoj polusezoni i verujem da ćemo doći do sva tri boda. Osim Milana Vidakova svi su konkurenciji za meč. Sigurno će biti nekih promena u sastavu, ali videćemo još, to ćemo odlučiti pred samu utakmicu. Najbitnije je da su svi zdravi i da su dobro trenirali, a nijanse će odlučiti startnu postavu. Nije lako opredeliti se za to, jer imamo dvadeset i nešto igrača, a nema velike razlike među njima u kvalitetu. Najbitnije je da svi urade ono što se dogovorimo, da daju maksimum i onda neće biti problema.’’

Meč 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti GAT i Voždovca igra se u petak 04. novembra 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Mladost GAT