Kragujevački Radnički 1923 u okviru 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Joksimović ističe da su sastavi značajno izmenjeni u odnosu na prethodni susreta sa Lučancima, ali veruje u pozitivan rezultat:

’’Dosta toga se promenilo u odnosu na taj naš prethodni susret na ’’Čika Dači’’. Mladost je u međuvremenu dovela jedno 5-6 novih igrača, a mi smo se takođe pojačali. Ekipa Mladosti je trenutno u usponu forme, u poslednja tri kola zabeležila je jednu pobedu i dva remija, i sigurno će imati veliki motiv da nastavi taj niz dobrih rezultata u susretu sa nama. Poznato je da oni kod kuće igraju sa mnogo više energije nego na strani, tako da nas očekuje još jedna veoma teška i zahtevna utakmica. Bez obzira na sve, mi ćemo i na ovoj, kao i na svakoj prethodnoj utakmici ove sezone, ići na pobedu. Verujemo u naš rad i kvalitet, i ukoliko budemo dovoljno borbeni, disciplinovani i odgovorni u ispunjenju zacrtanih zadataka, mislim da možemo računati na povoljan rezultat u Lučanima. Kadrovska situacija je nešto bolja u odnosu na prošlu sedmicu. Čolović i Šimić ponovo treniraju sa ekipom, dok se Krajišnik vraća u tim nakon odrađene suspenzije protiv Kolubare. Nekolicina igrača ima sitnijih problema sa povredama, ali ćemo nešto jasniju sliku o tome na koga možemo da računamo za utakmicu u Lučanima imati tek nakon treninga.’’

Meč 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti i Radničkog 1923 igra se u nedelju 30. oktobra 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Radnički 1923