Kruševački Napredak u okviru 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dušan Đorđević ističe da je suočen sa puno kadrovskih problema pred ovaj duel, ali i da se ekipa stabilizovala i da izgleda sve bolje:

’’Ne volim pre utakmice da potenciram probleme, a stvarno ih u ovom trenutku imamo mnogo, pogotovo na poziciji štopera. Dejan Kerkez je povređen i neće biti u konkurenciji za ovu utakmicu, Đeković se taman oporavio, ali je dobio crveni karton protiv Vojvodine i mora na novu pauzu, međutim, šta je tu je. Sa raspoloživim snagama moramo da napravimo najbolji mogući tim i da probamo da se domaćinu suprotstavimo na najbolji mogući način i da se nadamo da možemo nešto da uradimo. Svesni smo da je podloga drugačija, sam ambijent na stadionu je drugačiji  i igra je za nijansu brža, ali pošto je situacija sa terenima u Srbiji trenutno takva kakva jeste, možda svim ekipama i odgovara da odu na jedan ravan teren, gde može dobro da se igra. Voždovac je sakupio solidan broj bodova. Predvodi ga tandem mladih trenera Savić - Puača, ambiciozni su i kvalitetni i obojicu ih izuzetno poštujem. Prvi kvalitet Voždovca je kontinuitet. Taj tim je već dugo na okupu, od golmana Krunića, preko odbrambenih igrača Damjanovića, Milovića, Hajdina, Mijailovića, koji mislim da izostaje zbog kartona i da ne nabrajam ostale. Dobro se, samim tim, poznaju i dobro funkcionišu i to je njihova prednost u odnosu i na nas i na ostale klubove koji su imali, da ih nazovem – malo haotične prelazne rokove. Prošlo je neko vreme i mislim da smo se stabilizovali i izgledamo sve bolje kao ekipa i nadam se da sve to ide u dobrom pravcu i da će tek, posle zimskih priprema.’’

Meč 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Voždovca i Napretka igra se u subotu 29. oktobra 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Napredak