Beogradski Voždovac u okviru 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Nikola Puača ceni kvalitete rivala, ali je optimista po pitanju krajnjeg ishoda ovog meča:

’’Ovu ekipu krasi neverovatna energija koja se oseća na treninzima i utakmicama, bez obzira što smo bili u lošoj seriji od tri poraza. To vedro raspoloženje stalno potenciramo i nadam se da će nas odlikovati i u budućnosti. Dolazi nam ekipa koja zaslužuje maksimalan respekt, sastavljena od odličnih individualaca. Imali su nešto slabije rezultate na početku sezone, ali utisak mi je da kada su se ’’namestili’’ počeli su da pokazuju određenu fizionomiju. To je naravno velika zasluga njihovog trenera, gospodina Dušana Đorđevića, kog veoma poštujem i čiji rad jako cenim. Mi smo ofanzivno orijentisani, imamo plan, pripremamo se kao i za svaku utakmicu, sa idejom da budemo dominantni na terenu i daćemo sve od sebe da to sprovedemo u delo. Sigurno neće biti lako, ali optimističan sam po pitanju krajnjeg ishoda ovog meča.’’

Meč 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Voždovca i Napretka igra se u subotu 29. oktobra 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Voždovac