Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Danir Čakar ističe da ima kadrovskih problema, ali da od momaka koji budu u sastavu očekuje da pruže svoj maksimum:

’’Posle Partizana i Crvene zvezde, u našoj ligi pripadaju top grupi. Dobro su namešteni, tako i igraju. Isticanje ’’bele zastave’’ nije u mojoj krvi, ni u krvi ove ekipe i kluba. Ne daj bože da na utakmicu odemo bez ambicija. Idemo da odigramo muški, da se isprsimo. Videćemo za šta će to da bude dovoljno. Jako mi je žao što u prošlom kolu nismo osvojili tri boda. Krivo mi je zbog navijača, imali su velika očekivanja, ali falio je gol. Posle utakmice sam rekao da smo bili bolji za gol, ali gledajući snimak uverio sam se da smo bili bolji i za više. Jednostavno, to je fudbal. Lopta te večeri nije htela u mrežu i to moramo da arhiviramo. Idemo dalje. Njihov napadač Badamosi je jedan od najopasnijih igrača, ne samo u Čukaričkom, nego u kompletnoj ligi. Hendikepirani smo, da je Slobodan Rubežić tu ne bih imao toliko briga. Naš štoper je u vrlo dobroj formi, mlad i nadolazi. Po meni, može da igra ozbiljan fudbal u budućnosti. Momci koji budu izašli na teren moraju da pruže maksimum. Razmišljam i o promeni formacije. Bilo je toga i pred Voždovac, ali izostanci su nam pravili problem, pa nisam smeo i želeo da nešto menjam. Videćemo da li ću to da uradim protiv Čukaričkog. Dosta pehova zadesilo nas je u kratkom periodu. Evo, već je 17. kolo i ekipa je ušla u crveno. Momci su umorni i isceđeni. Sve je to normalno u fudbalu. Moramo da računamo i na igrače koji do sad nisu igrali, a pokazali su da mogu. Mislim tu na Vahida Zimonjića, koji je odigrao odlično protiv Voždovca, kao i na Miljana Momčilovića. Svi su u igri, svako mora da doprinese kako bismo ovo izgurali do kraja.’’

Meč 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Čukaričkog i Novog Pazara igra se u subotu 29. oktobra 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar