Ivanjički Javor Matis u okviru 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Mladen Dodić optimista je pred ovaj susret, bez obzira na kvalitet rivala, pre svega zbog napretka koji vidi kod svojih igrača:

’’Dolazi nam u goste jedna izuzetno organizovana ekipa, organizovan klub koji raste iz godine u godinu. To se vidi i po rezultatima i na terenu, ne samo u infrastrukturi. Predvodi ih mladi, a već afirmisani trener Žarko Lazetić, koji je jedno kraće vreme proveo ovde kao igrač. On je iz plejade tih novih mladih trenera koji akcenat stavljaju na pravljenje igre, što u dužem vremenskom periodu donosi i rezultate. Na nama je da protiv kvalitetnog protivnika odigramo maksimalno koncentrisano i maksimalno odgovorno. Pokušaćemo da iskoristimo naboj i samopouzdanje koje je prethodna utakmica donela. Cilj je da što više igrača podigne svoju formu da bismo svi bili na nivou potrebnom za pobedu protiv jednog čvrstog protivnika. Na svakoj utakmici mora da nas krasi borbenost do fanatizma i neodustajanje, bez obzira kakav je rezultat. Ja sam ubeđen da ćemo uz viši nivo igre u ove tri utakmice, a pre svega u ovoj prvoj narednoj, uspeti da dođemo do pobede koje dugo nije bilo. Verujem da su svi igrači gladni pobeda i da će dati sve od sebe da to ostvare.’’

Meč 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i TSC-a igra se u subotu 29. oktobra 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis