Kruševački Napredak u okviru 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dušan Đorđević ističe da je njegovoj ekipi bila potrebna ova pauza za uigravanje i upoznavanje, jer se ekipa formirala u hodu:

’’Probali smo na Zlatiboru da nadogradimo neke stvari koje su nam nedostajale u prethodnom periodu. S obzirom da smo se formirali u hodu falilo nam je tih nekoliko dana da se igrači još bolje upoznaju i zbliže, a maksimalno smo iskoristili taj period za treninge. Koliko smo u svemu uspeli, videćemo sutra. Naravno, nije utakmica sa Kolubarom ni početak, ni kraj prvenstva, ali nas sutra čeka jedan veliki izazov. Ekipa Kolubare je kvalitetna, veoma iskusna, sa iskusnim trenerom i nema slučajno ovoliki broj bodova. Na nama je da pokušamo da nastavimo uspešan niz, ne računam, naravno, poraz na Marakani kao neki veliki kiks, izgubili smo 1:0, da iz kola u kolo osvajamo bodove koji bi nas odveli u gornji deo tabele, gde, mislim da sam realan, pripadamo.’’

Meč 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Kolubare igra se u subotu 01. oktobra 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Napredak