Beogradski Voždovac u okviru 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Nikola Puača ističe da rival ima kvalitetan tim, ali da je fokus na tome kako da realizuju svoj plan igre i ostvare cilj:

’’Radi se o ozbiljnoj i kvalitetnoj ekipi. Nalaze se u lošoj rezultatskoj seriji, ali to ne treba da nas zavara, jer su u tim prethodnim utakmicama bili konkurentni i po prikazanoj igri su mogli više bodova da osvoje. Ono što posebno krasi tim Javora je to što su dugo na okupu i odlično igraju na svom terenu. Imamo veliko poštovanje za Ivanjičane. Nezahvalno je govoriti ko je favorit u ovom duelu, ali mislim da nas očekuje kvalitetna i otvorena utakmica sa obe strane. Mi se pripremamo kao i za svaki drugi duel. Fokusirani smo na nas, kako da realizujemo naš plan igre i ostvarimo svoj cilj.”

Meč 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Voždovca igra se u subotu 01. oktobra 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Voždovac