Ivanjički Javor Matis u okviru 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Igor Bondžulić nada se prekidu serije loših rezultata i osvajanju sva tri boda u susretu sa ’’zmajevima’’:

’’Voždovac nam dolazi u delikatnom trenutku. U seriji smo loših rezultata i za ovu utakmicu nameće nam se imperativ pobede. Svesni smo da će biti izuzetno teško. Mladi su, ali su poletni i nezgodni, umeju da odigraju na rezultat, bez obzira na mladost. Imaju veliki broj superligaških utakmica u nogama i sigurno nam neće biti lako u ovoj utakmici. Važno je da smo se kompletirali tokom pauze, oporavili od povreda, uspeli poslednja pojačanja da primaknemo ekipi, da uđu u takmičarski ritam. Nadam se da ćemo dobrom energijom i pozitivnim stavom, uz pomoć publike, napokon prekinuti lošu seriju i zabeležiti pobedu na domaćem terenu.’’

Meč 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Voždovca igra se u subotu 01. oktobra 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis