Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Vladimir Gaćinović ističe da je ovaj meč najvažniji u polusezoni, pre svega zbog atmosfere u klubu:

’’Često sam pred neke utakmice govorio kako su važnije od drugih, ali za mene je ovo najbitnija u polusezoni. To je zbog atmosfere u klubu, položaja na tabeli, naših daljih aspiracija i želja. Lakše je raditi kad su rezultati pozitivni, kao do sada. Lučanci su nezgodni i znaju da iznenade, što je osetila Vojvodina u Novom Sadu. Milan Bojović je uvek opasan i malo mu treba da zatrese mrežu. Sigurno da treba obratiti pažnju na njega, mada nije jedini. Dosta je mladih i kvalitetnih igrača, ali moramo da se usredsredimo na nas. Potrebno je da anuliramo njihove dobre i istaknemo naše dobre strane. Kvalitetno smo trenirali tokom takmičarske pauze, ali i odmorili. Imali smo dva, tri dana napornih treninga i ušli smo u mali zamor. Nadam se da smo se osvežili, da ćemo biti na očekivanom nivou i da ćemo ostvariti povoljan rezultat.’’

Meč 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Novog Pazara i Mladosti igra se u petak 30. septembra 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar