Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lazarevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Kolubare.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Vladimir Gaćinović ističe da u ovom duelu neće moći da raluna na kapitena Lončara, ali da će pronaći dobitnu kombinaciju koja može da odgovori zahtevima:

’’Mijić nije bio ni u protokolu sa Zvezdom. Mislim da bismo s njim i rezultatski bolje prošli. Gledamo optimistički na duel sa Kolubarom. Izostanak kapitena Lončara predstavlja veliki hendikep. Znamo i nema potrebe da trošim reči šta on znači i koliko doprinosi ovoj ekipi, čiji je lider u svakom pogledu. Međutim, nećemo se žaliti. Tražićemo neku dobitnu kombinaciju, koja može da odgovori zadacima. Prethodnih dana smo već nešto probali. Možda nam je malo i dobrodošlo pomeranje za jedan dan i što će se igrati u ponedeljak. Kolubara igra jako dobro na svom terenu. To je jedna veoma dobro organizovana i disciplinovana, onako i malo specifična družina, koja je dobro vođena i gde se vidi ruka Dejana Švabe Đurđevića. Specifični su jer dosta daju, ali dosta golova i primaju. Međutim, gledamo sebe i kako da nađemo neki optimalan sastav da im se suprotstavi. Napadački su orijentisana ekipa, iako igraju u formaciji 3-4-3, a brane se u 5-4-1. Onako, dosta su u toj srednje niskoj zoni, ali imali smo sličnih iskustava i protivnika sa istom postavkom igre. To nam neće predstavljati problem, ako izađemo u pravom ritmu, onako kako treba da izađemo. Bez obzira na izostanak Lončara imamo svoje ambicije. Nadam se da ćemo da nađemo neki recept za jednu dobru ekipu Kolubare.’’

Meč 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Kolubare i Novog Pazara igra se u ponedeljak 19. septembra 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar