Surdulički Radnik u okviru 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dragan Perišić ističe da se protiv crno-belih svaka greška plaća, ali da njegovi igrači imaju obavezu da daju sve od sebe i da pokušaju da ostvare pozitivan rezultat:

’’Mi trebamo biti svesni da nije bitno protiv koje ekipe igramo, s obzirom da naše stanje na tabeli nije zavidno i da trebamo da damo svoj maksimum. Nemamo više prava da kalkulišemo da li igramo protiv Partizana ili bilo kog drugog protivnika. Naravno da Partizan ima ulogu apsolutnog favorita, naročito u poslednje vreme, s obzirom da su podigli nivo igre. Ono gde ćemo mi najiskrenije da tražimo našu šansu je to da će njima biti deveta utakmica u ovom mesecu. To je zaista vrlo zahtevan intenzitet utakmica i mi imamo pravo da verujemo i apsolutno da uradimo sve što je u našoj moći da odigramo jednu ozbiljnu utakmicu. Prvenstveno moramo ispoštovati sve naše dogovore, ono što smo napravili u trenažnom procesu i u svlačionici. Moramo da uradimo sve što se tiče fudbalskog kluba Radnik, a to će značiti da je obaveza svakog igrača da pruži svoj maksimum. Znamo da protiv Partizana i najmanja greška može da bude skupa, ali skoro svim mojim igračima nije prvi put da igraju ovakvu utakmicu i uopšte ne sumnjam u njihovu motivaciju i to je ono što meni daje snagu, prvenstveno da vidim reakciju mojih igrača. Igramo kući, imamo obavezu da se suprotstavimo  maksimalno i da verujemo da možemo da napravimo pozitivan rezultat. Ponavljam, Partizanu prepuštamo ulogu favorita, na njima je da oni to opravdaju, a opet, sa naše strane apsolutno imamo pravo da verujemo i da pokažemo da možemo da iznesemo tu utakmicu na jedan kvalitetan način. Ono što me raduje, kao i pred utakmicu prošlog kola, jeste odnos mojih igrača prema treningu, jer jedino iz tog načina može da se dođe do dobrog rezultata.’’

Meč 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i Partizana igra se u nedelju 18. septembra 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnik