Ivanjički Javor Matis u okviru 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Igor Bondžulić nada se da će njegovi igrači odigrati dobro i uspeti da iznenade Novosađane:

’’U prethodnoj utakmici možda nismo ostvarili rezultat kakav smo očekivali, ali možemo biti zadovoljni time što smo osvojili makar i taj jedan bod i prekinuli seriju poraza, pomerivši se sa tih famoznih 11 bodova. Oni nisu loši, da bismo mogli da očekujemo sigurne bodove. Mislim da su iskusna ekipa, sa mnogo kvalitetnih igrača koji igraju zajedno i ne možemo ovaj rezultat protiv njih smatrati neuspehom, iako su u blagoj krizi. O Vojvodini ne treba trošiti reči, najorganizovaniji su u poslednjih nekoliko godina, doveli su dosta dobrih igrača i internacionalaca, kvalitetnih stranaca i proverenog trenera. Kompletan grad je stao uz klub i očekuje nas težak zadatak. U ovoj ligi nema pravila i unapred upisanih bodova, tako da ćemo imati šta da pokažemo u toj utakmici. Probaćemo da iznenadimo Vojvodinu, da odigramo dobru utakmicu i vratimo se sa barem jednim bodom.’’

Meč 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Vojvodine i Javor Matisa igra se u nedelju 18. septembra 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis