Lučanska Mladost u okviru 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dragiša Žunić ističe da gosti nemaju poraz na gostovanjima, zbog čega očekuje težak meč:

’’Ekipa TSC-a igra sjajno, pogotovu na gostovanjima gde nemaju poraz. Odoleli su Partizanu i Crvenoj zvezdi, a na većini ostalih utakmica uknjižili su pobede. Igraju isto kod kuće i na strani, forsiraju svoj stil, sistem i prepoznatljivi model igre. Mnogo je teško igrati protiv ekipe koja ima sjajne pojedince na svim pozicijama. Imaju velik roster u odnosu na nas, sa adekvatnim zamenama. Očekuje nas težak zadatak, spremamo se da odigramo dobro kako bi došli do pozitivnog rezultata. Trudimo se da ekipu psihološki podignemo, da ih ubedimo da je meč u Humskoj bio samo slab dan, kako bi rasterećeni dočekali sutrašnju utakmicu. Za nas bi svaki rezultat bio prihvatljiv, osim poraza.’’

Meč 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti i TSC-a igra se u petak 16. septembra 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Mladost