Kragujevački Radnički 1923 u okviru 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Mladosti GAT.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Joksimović ističe da bi sve osim pobede u ovom susretu bilo neuspeh i da će njegovi igrači pokušati da nametnu svoj stil i neutrališu kvalitete rivala:

’’Sve osim pobede u susretu sa ekipom Mladosti za nas bi predstavljalo neuspeh. U skladu sa tim se i pripremamo za ovu utakmicu. Nastojaćemo da od prvog minuta nametnemo naš stil igre, da neutrališemo sve vrline u igri protivnika i da naše ofanzivne igrače dovedemo u situacije gde bi njihov individualni kvalitet mogao da dođe do punog izražaja. To bi, uz maksimalnu motivisanost, dobru energiju i fokus na ispunjenje taktičkih zadataka, trebalo da nam donese sva tri boda na ovoj utakmici. Mladost je posle serije od šest uzastopnih poraza podigla formu i u poslednja dva kola osvojila četiri boda. Očigledan je napredak u njihovoj igri, značajno su podigli nivo energije i agresivnosti, a kao posledica toga došli su i bolji rezultati. Mislim da to treba da bude neka vrsta putokaza i za nas, da uz pojačanu energiju i ove igrače koji su pristigli u finišu prelaznog roka pokušamo da podignemo kvalitet igre na jedan viši nivo. Sigurno da nam puno znači to što ćemo moći da računamo na sve igrače za jednu tako bitnu utakmicu. Naravno, igrači koji su stigli u poslednje dve nedelje prelaznog roka još uvek nisu dovoljno uigrani sa ekipom, niti fizički spremni za ovu utakmicu, ali svakako da nam znači to što ćemo imati veći broj raspoloživih opcija i igrače koji svojim ulaskom sa klupe mogu da promene ritam utakmice.’’

Meč 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Mladosti GAT igra se u petak 16. septembra 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923