Beogradski Voždovac u okviru 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Nikola Puača očekuje bolja izfanja Nišlija nakon promene stručnog štaba, ali veruje u svoj tim i pozitivan rezultat:

’’Za nas je pre svega jako važna reakcija ekipe posle teškog gostovanja u Novom Sadu i da se ta dobra energija prenese na naredne dve utakmice koje igramo kod kuće. Svesni smo da to neće biti lako, jer nam u goste dolaze dva izuzetno kvalitetna tima, dva predstavnika Srbije na evropskoj sceni, pa sa maksimalnim respektom ulazimo u te mečeve koje igramo na svom stadionu. Radnički igra napadački fudbal, postižu dosta golova. Promenili su stručni štab i to će sigurno izazvati pozitivnu reakciju kod momaka. Mi smo fokusirani na naš stil igre, na pripremu igrača da, kako fizički tako i taktički, najbolje iznesu zadatke koji su postavljeni pred njima.’’

Meč 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Voždovca i Radničkog iz Niša igra se u ponedeljak 12. septembra, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Voždovac