Ivanjički Javor Matis u okviru 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Igor Bondžulić veruje da će njegovi igrači uspeti da pronađu izlaz iz trenutne krize i da će zabeležiti pozitivan rezultat:

’’Prethodna utakmica je možda i najgora od početka sezone i Mladost nas je zasluženo pobedila. Nadam se da je to samo bio loš dan svih nas i da ćemo se podići za naredni susret. Protivnik je Radnik iz Surdulice, ekipa koja ima veći kvalitet nego što to poslednje mesto na tabeli pokazuje. Proveo sam tamo jedno vreme i dobro poznajem te igrače. U odnosu na taj period pojačali su se sa dosta kvalitetnih igrača. Mislim da nas ne očekuje laka utakmica, pogotovo što smo i mi trenutno u krizi. Ekipa u takvoj situaciji mora da pokaže karakter i da proba da se izdigne, da pored svih problema pred našom publikom prekinemo negativnu seriju. Nažalost, i za ovu utakmicu verovatno nećemo moći da računamo na nekolicinu povređenih igrača, ali moramo naći rešenje i biti strpljivi. Na ovoj utakmici treba sačekati i iskoristiti svoje prilike, kako bismo ostvarili pozitivan rezultat.’’

Meč 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Radnika igra se u ponedeljak 12. septembra, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis