Lučanska Mladost u okviru 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dragiša Žunić najavaljuje da će njegov tim dati sve od sebe da iznenadi renomiranog rivala:

’’Posle najbolje igre u prvenstvu i ubedljive pobede nad Javor Matisom mirnije gledamo prema nastavku prvenstva. Sve nam je funkcionisalo, sa i bez lopte, u defanzivi. Nismo dozvolili rivalu da stvori šanse, mogla je pobeda biti ubedljivija da smo iskoristili bar neku od 4-5 prilika. Što se tiče crno-belih, imaju odlične individualce, Dijabate i Rikardo odskaču i od njih nam preti najveća opasnost. Pokušaćemo da pružimo što veći otpor renomiranom protivniku, neće nas zavarati njihov umor od puta u Slovačku. Imaju veliki roster i za svaku poziciju imaju alternativu. Ukoliko se ukaže prilika da dođemo do pozitivnog rezultata daćemo sve od sebe da u tome uspemo.’’

Meč 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Partizana i Mladosti igra se u nedelju 11. septembra, sa početkom u 19:30 časova.

FOTO: FK Mladost