Beogradski Partizan u okviru 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba crno-belih Gordan Petrić ističe da je njegov tim favorit u ovom susretu i da bi sve osim pobede bilo povratak na staro:

’’Kažu da su utakmice posle evropskih naročito teške, međutim, ne gledam to tako. I nakon Crvene zvezde imali smo Kolubaru, pa smo pružili možda i najbolju partiju. Iskusna Mladost čak je i večitima nezgodna i sa stručnim štabom dugo u ligi zna da se takmiči. Ali, ne gledamo njih, fokus nam je na našoj igri. Od jedanaest mečeva do pauze imamo osam kod kuće i tri na strani i potrebno je to da iskoristimo i skupimo maksimalan broj bodova. Favoriti smo protiv Lučanaca, sve osim pobede bilo bi katastrofa, vratili bismo se na staro. Moguće je očekivati i isti sastav od četvrtka. Rekao sam igračima da je nerealno i nemoguće da svi dobiju istu minutažu. Zna se „kostur” tima, ali nekad, morate da pravite i rotacije. Možda lutamo, ili smo pogrešili, ali smo, eto, na otvaranju Lige konferencije osvojili bod.’’

Meč 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Partizana i Mladosti igra se u nedelju 11. septembra, sa početkom u 19:30 časova.

FOTO: FK Partizan