Beogradski Čukarički u okviru 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba ’’brđana’’ Dušan Kerkez ističe da je protivnički tim ove sezone pokazao izuzetan kvalitet, ali da je optimista i da očekuje odličnu utakmicu i pozitivan rezultat:

’’Vratili smo se malo, poslednje dve utakmice smo pobedili i odigrali odlično. Zadovoljan sam pristupom igrača, rezultatom i samo treba da nastavimo u ovom ritmu. Posle odigranih mesec i po dana u Evropi i prvenstvu bez pauze sigurno je da smo došli u neki momenat da je bilo u neku ruku normalno da padnemo. Malo smo se osvežili, oporavili i sada pozitivno gledamo na nastavak prvenstva. Veoma bitna utakmica, Vojvodina je pokazala u dosadašnjem toku sezone da je odlična ekipa, da igra čvrsto i prima malo golova. Vole da igraju dominantno, da kontrolišu utakmicu. Sigurno će biti uzbudljivo, biće to duel dve ekipe koje se bore za Evropu. Verujem da ćemo i mi i oni odigrati dobru utakmicu, pa neka pobedi bolji. Svi igrači su zdravi, Stefan Kovač se vraća u ekipu, tako da sa dobrim raspoloženjem očekujemo ovaj susret.’’

Meč 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Čukaričkog i Vojvodine igra se u nedelju 11. septembra, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Čukarički