Kragujevački Radnički 1923 u okviru 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Pomoćnik u stručnom štabu gostujućeg tima Darko Milisavljević ističe da porazi nisu oslabili moral ekipe i da veruje u osvajanje novih bodova:

’’Mislim da se u javnosti stvorila pogrešna slika kao da smo izgubili od ekipa koje su po kvalitetu slabije od nas. Ono što je bitno to je da ovi porazi nisu oslabili moral ekipe. Dobra stvar je što u sportu, za razliku od života, postoji druga šansa. Moramo da zaboravimo na ono što je bilo juče i da se fokusiramo na ono što nam dolazi danas i sutra. Napredak se značajno pojačao u odnosu na sam početak sezone. Doveli su jedno pet-šest veoma kvalitetnih i proverenih igrača, kao što su Matić, Putinčanin, Šarić. U poslednje vreme su podigli formu, uspeli da vežu dva trijumfa, ali to svakako ne predstavlja razlog za bilo kakvu bojazan sa naše strane. Na nama je da se što bolje pripremimo za ono što nas očekuje u subotu uveče u Kruševcu, da izađemo na teren bez ikakvog straha i da se potrudimo da jednom kvalitetnom partijom dođemo do preko potrebnih bodova.’’

Meč 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Radničkog 1923 igra se u subotu 10. septembra, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923