Kruševački Napredak u okviru 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dušan Đorđević ističe da je i pored boljih rezultata koji podižu samopouzdanje igrača i dalje izuzetno oprezan:

’’Imali smo izuzetno loš start, ali smo u poslednje dve utakmice prekinuli tu lošu seriju i da izgledamo bolje na terenu. Ipak, još uvek sam izuzetno oprezan, moja funkcija je takva da moram da budem oprezan. Dolazi nam rival koji ima izuzetno kvalitetne pojedince sa dugogodišnjim superligaškim iskustvom i koji ima svoje ambicije. Oprezan sam, ali verujem da smo ušli u neki pozitivan trenutak za sve nas i da smo stekli samopouzdanje. Ako ponovimo neko od kvalitetnih izdanja, pokažemo disciplinovanu i kvalitetnu igru, možemo da se nadamo uspehu. Što se tiče kadrovske situacije, nema nekih novih povreda, niti problema sa kartonima. Čečarić se oporavio, nije još u potpunosti spreman ali će biti u kombinaciji za sastav. Bastajić se vratio nakon pauze zbog crvenog kartona.’’

Meč 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Radničkog 1923 igra se u subotu 10. septembra, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Napredak