Kruševački Napredak u okviru 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dušan Đorđević očekuje tešku i zahtevnu utakmicu protiv tima koji ima kvalitetne pojedince:

’’Prekinuli smo jedan loš niz, ali rekao sam igračima, ništa epohalno nismo uradili. Jer, ovo je tek početak, nadam se, uspešne serije. Znamo da nas u Subotici čeka težak zadatak, Spartak je kvalitetna ekipa, ali u prethodnih nekoliko utakmica nisu osvojili željeni broj bodova, što će nam dodatno otežati posao. Imaju Subotičani nekoliko veoma kvalitetnih igrača. Srećković je opasan iz igre, posebno iz prekida. U špicu Obradović, koji nije posebno afirmisan i poznat, ali je dobar realizator i asistent. Tamo je i Stanić iz Zvezde. Japanac Šimura je uvek nezgodan, na golu siguran i iskusan Manojlović. Ispratili smo da i oni imaju problem kakav smo mi imali, sa virusom ili trovanjem, ali to nas sigurno neće opustiti.’’

Meč 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka i Napretka igra se u subotu 03. septembra 2022. godine, sa početkom u 20:00 časova.

Foto: FK Napredak