Sutra se u zaostalom meču 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije u Lazarevcu sastaju domaća Kolubara i gosti iz Niša, ekipa Radničkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Đurđević ističe da su gosti u dosta teškoj situaciji, ali da to ne sme zavarati njegove igrače uoči ovog duela:

’’Očigledno je da nisu startovali onako kako su hteli, a da li su njihovi ciljevi bili realni ili nisu to je neka druga priča. Dosta promenjena ekipa u smislu odliva igrača, otišla su im tri-četiri vrlo kvalitetna pojedinca, danas čujemo i dva golmana, ali to nas ne sme zavarati. Oni su u ovom trenutku kao ranjeni lav, sigurno žele da poprave utisak i dolaze u Lazarevac bez bele zastave.’’

Novi šef stručnog štaba gostujućeg tima Saša Mrkić ističe da nije imao puno vremena za pripremu, ali da je jasno da je Kolubara dobar i neugodan rival:

’’Idemo na pobedu, nemamo prostora za drugačije razmišljanje. Biće teško, Kolubara je dobra ekipa, bili su odlični pre nekoliko dana protiv Vojvodine. Mi ćemo na dan utakmice imati lakši trening u Lazarevcu, jer prosto moram da otklonim neke dileme u zadnjoj liniji. U napadu nemam dilema i osloniću se na već proverene snage.’’

Zaostali meč 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Kolubare i Radničkog iz Niša igra se u sredu 17. avgusta 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.