Surdulički Radnik u okviru 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dragan Radojičić ističe da ima puno kadrovskih problema, ali da je cilj da se ostvari pobeda i popravi pozicija na tabeli:

’’Sigurno da posle pune radne nedelje očekujem od ekipe da reaguje na pravi način. Očekivanja pred ovu utakmicu jesu velika i sigurno je da su i Lučanima preko potrebni bodovi. Oni se nalaze u istoj situaciji kao i mi i na svom terenu će tražiti pobedu. Međutim, očekujem od svojih momaka da izađu u onom izdanju kako su trenirali ovih nedelju dana. Zaista sam zadovoljan. Na drugoj strani imamo kadrovskih problema, ne možemo da sastavimo tim na najbolji mogući način. Imali smo problema sa povredama i nismo bili u punom pogonu. Na treningu smo imali svega sedamnaest, osamnaest igrača. Ipak, to ne umanjuje značaj ostalih igrača koji su i spremni i orni, i siguran sam motivisani da naprave pravi rezultat u Lučanima. Daćemo sve od sebe da vidimo koliki je i taj naš maksimum u ovom momentu, dok se ne kompletiramo. Zaista nam to predstavlja problem u organizaciji igre, predstavlja problem u nekim varijantama koje sam želeo da uigram, i tu sam bio sputan. Međutim, ono što smo pripremali sa momcima sa kojima raspolažemo to ćemo pokusati i da sprovedemo u delo i nadam se da će nam to dati pozitivan rezultat u Lučanima. Očekuje nas vrlo teška utakmica, zaista, Lučani su igrali jako dobro kad im je bila potrebna pobeda, ali mi moramo da gledamo sebe i gde  se trenutno nalazimo. Propustili smo dosta u ovom toku prvenstva, sigurno je da smo ispustili i pobedu u prethodnoj utakmici. Moramo da napravimo negde brejk i da krenemo za sada ka sredini tabele ili u beg sa dna. To nam je zadatak i želim sa ekipom da se izvučem sa ovog mesta na kojem se trenutno nalazimo.’’

Meč 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti i Radnika igra se u nedelju 14. avgusta 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnik