Kruševački Napredak u okviru 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dušan Đorđević ističe da je za povoljan rezultat protiv tako ozbiljnog rivala neophodno pružiti maksimum:

’’Posle utakmice sa Javorom, koja je ostavila negativan utisak na sve, odlaganje susreta sa Partizanom smo doživeli kao dar. U toj pauzi smo učinili sve da se konsolidujemo, da ponovo napravimo ozbiljnu grupu kakva je bila građena od prvog dana priprema. Međutim, zbog naknadnih dolazaka je sve to bilo malo poremećeno. Raduje me što je sa nama od juče i Bojan Matić i sad smo se gotovo kompletirali. Ali ponavljam, fudbal nije video igrica, da se jedan ili dva igrača ubace u kompjuter i sve funkcioniše besprekorno. Ipak, siguran sam da ćemo dati sve od sebe da se iskupimo za ono izdanje protiv Javora. Poznato je da je TSC godinama unazad pozicioniran u vrhu našeg fudbala. Ima ozbiljno selektiran tim, ozbiljan stručni štab, rade planski u kontinuitetu i sigurno žele novi plasman u Evropu. To je sve jasno i činjenica je da je TSC izuzetno ozbiljan protivnik i respekt se podrazumeva. Jako cenim njihov stručni štab, na čelu sa Lazetićem, ali i igrače. Međutim, vraćam se na naš momenat. Očekujem da popravimo sve, disciplinu, agresiju, samu igru, jer samo u tom slučaju možemo da se nadamo povoljnom rezultatu.

Meč 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i TSC-a igra se u subotu 13. avgusta 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Napredak