Novosadska Vojvodina u okviru 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lazarevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Kolubare.

Pomoćnik u stručnom štabu domaćeg tima Miloš Bašić očekuje još jednu dobru partiju i osvajanje nova tri boda:

’’Očekivanja u klubu kao što je Vojvodina uvek su velika pa je tako i pred ovaj meč. Naš cilj je da nastavimo da pružamo dobre partije, da kontrolišemo igru i dominiramo na terenu. Znamo šta nas čeka u Lazarevcu, da je Kolubara neugodna i disciplinovana ekipa. Sastavljena je od pojedinaca za specifičan način igre sa dobrim blokovima, organizovanom odbranom i efikasnom tranzicijom i izuzetnim prekidima. Na sve to smo se i pripremali tokom protekle nedelje i verujem da ćemo bez obzira na te njihove kvalitete uspeti da nametnemo našu filozofiju i da se vratimo u Novi Sad sa tri boda. Miletić je bolestan, a Uroš Nikolić je počeo sa lakšim treninzima, očekujemo da će se on pridružiti ostatku ekipe tokom naredne nedelje. Svi ostali su spremni. Iskoristili smo ove dve nedelje da se pripremimo za neke nove segmente igre, pogotovo za ovakve ekipe, koje žele malo više da se brane. Iskoristili smo i da podignemo nivo fizičkih sposobnosti, a igrači su pored toga imali i dovoljno vremena da se odmore za sve predstojeće izazove.’’

Meč 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Kolubare i Vojvodine igra se u subotu 13. avgusta 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina