Niški Radnički u okviru 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Tomislav Sivić uveren je da će njegovi igrači u ovom duelu uspeti da ostvare trijumf i upišu važne bodove:

’’Zahuktali su se, dolaze ovde na krilima vezanih pobeda protiv Partizana i TSC-a. Doveli su 15 igrača u ovom prelaznom roku, zadržali one koji vrede, angažovali odličnog trenera. Imaju evropske ambicije. Pošto sam imao to zadovoljstvo da tamo radim, mogu da kažem da tamošnji narod i ljubitelji fudbala zaslužuju sve ovo lepo što im se dešava, jer mnogo vole fudbal i svoj klub. Ali, oni ostaju u mojoj lepoj uspomeni, emocije ostavljam po strani. Sutra je utakmica, Radnički ide na pobedu i mnogo ću se radovati toj pobedi. Neki su nam se vratili, neki se u međuvremenu povredili, ali sve u svemu sastav je takav da posle utakmice nećemo kukati. Lošu sreću smo iskoristili za dva života, zanima nas samo osvajanje tri boda sutra. Jamkam se definitivno vratio, to se osetilo još u Lučanima. Marjanović se vraća, kao i kapiten Pejović posle crvenog kartona, a spremni za igru su i Tomić i Savić. Doduše, povredili su se Mićibući i Dimić i oni nisu u kombinaciji. Ovoga puta iskoristiću priliku ili pravo da malo taktiziramo sa sastavom, jer ipak se odlično poznajemo sa Novim Pazarom. I oni mene, ali i ja njih. Koliko smo mi imali splet nesretnih, toliko su oni imali splet sretnih okolnosti, ali su, ponavljam, svojim kvalitetom zaslužili te pobede. Mi smo u pretplati sa srećom! Mnogo smo stavili u banku, vreme je da to izvučemo nazad. Napašćemo Novi Pazar, oni to bar najbolje znaju. Daćemo sve, ma i više od toga za pobedu.’’

Meč 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Novog Pazara igra se u petak 12. avgusta 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš