Fudbaler Radničkog iz Niša će od kompanije Mozzart dobiti i 50.000 dinara da uruči kao pomoć u humanitarne svrhe, kome god on bude smatrao da treba.

Peto, nepotpuno kolo bez Crvene zvezde, Partizana, Vojvodine i Napretka, a drugi put nagrada za Igrača kola odlazi za Niš. Prvi put je zaslužio Lazar Jovanović za strašnu partiju protiv Partizana, a ovog puta najbolji igrač runde u Mozzart Bet Super ligi je Nikola Štulić, koji je “svirao rok” u Lučanima.

Pred početak sezone trener Nišlija Tomislav Sivić je rekao da je Nikola Štulić najzad dovoljno sazreo da počne da osvaja terene srpske elitne divizije. Prvenac napadača Radničkog u crvenom dresu je stigao na evropskoj sceni, na Malti, a minulog vikenda u Lučanima “Džoni” Štulić je dao – dva. Posle premijernog pogotka u Mozzart Bet Super ligi stigao je odmah i drugi.

Nije ni to bilo sve od nekadašnjeg fudbalera Partizana, kojeg su se u Humskoj odrekli, nego je u Lučanima pogodio i prečku Mladosti. Koji centimetar je delio Štulića da upiše het-trik.

Jedino što je sreću pokvarilo mladom napadaču je penal u sudijskoj nadoknadi, koji je Radničkom odneo pobedu. Isto se desilo i Jovanoviću u drugom kolu protiv Partizana – penal u 90+ minutu i samo remi umesto trijumfa.

Nikola Štulić će na ime zvanja za najboljeg fudbalera 5. kola Mozzart Bet Super lige dobiti od kompanije Mozzart 50.000 dinara koje će usmeriti kao humanitarnu pomoć instituciji ili pojedincu po svom izboru.

Mozzart će posle svakog kola donirati 50.000 dinara u humanitarne svrhe, a najbolji igrač te runde dobiće priliku da pomenutu sumu opredeli za ustanovu za koju smatra da joj je pomoć najpotrebnija. Za igrača meseca spremili smo donaciju od 100.000 dinara, a tokom sezone u Mozzart Bet Super ligi očekuju vas još brojna prijatna iznenađenja.

Izvor: Mozzart Sport